Søg indsigt

Se dine muligheder for at søge indsigt i både egne sager og vores bygge- og emnesager

Det er vores målsætning, at der er mest mulig åbenhed om den sagsbehandling, der finder sted hos byråd, udvalg og administration. Vi har to digitale løsninger, hvor du kan søge indsigt i egne sager samt vores bygge- og emnesager. 

Åben Indsigt

Alle kan få indsigt i de fleste bilag i vores bygge- og emnesager. Det gælder både aktuelle og afsluttede sager. 

I Åben Indsigt kan du få adgang til mere end 80.000 bygge- og emnesager og mere end 650.000 dokumenter fra vores elektroniske system til håndtering af dokumenter og sager. 

Fortrolige oplysninger

Dokumenterne kan indeholde personoplysninger som navn og adresse, hvis det er relevant for sagen. De oplysninger, der ikke er relevante, bliver automatisk streget ud, inden dokumentet bliver offentliggjort. Det kan for eksempel være kontaktoplysninger som e-mail og telefonnummer.   

Forsinkelse på offentliggørelse

Du skal være opmærksom på, at der er en forsinkelse på mindst et døgn fra journalisering til publicering. Forsinkelsen er længere, hvis et dokument bliver udtaget af den automatiske sikkerhedskontrol for at undgå publicering af personfølsomme oplysninger.

Min Indsigt

Min Indsigt er en selvbetjeningsløsning for borgere i Syddjurs Kommune. Min Indsigt giver dig mulighed for at anmode om aktindsigt i din sag og få dine dokumenter sendt direkte til din digitale postkasse inden for syv arbejdsdage. Du kan søge indsigt i sager inden for 

  • beskæftigelsesområdet
  • socialområdet
  • pædagogisk psykologisk rådgivning (PPR)

Hvis du som tredje part vil søge om aktindsigt i en sag, skal du vedhæfte en fuldmagt fra borgeren, når du anmoder om aktindsigten.

Søg aktindsigt på andre områder

Hvis du ønsker at søge aktindsigt i dine egne eller dit barns sager på andre områder end PPR, beskæftigelse eller socialområdet, skal du sende en anmodning.

Hvis du som tredjepart ønsker aktindsigt i en borgers sag på andre områder end beskæftigelse, PPR eller socialområdet, skal du kontakte Borgerservice.

Borgerservice

Mandag-Tirsdag

08:30 - 15:00

Torsdag

08:30 - 17:00

Fredag

08:30 - 12:00

Lundbergsvej 2 - 8400 Ebeltoft