Søg indsigt

Se dine muligheder for at søge indsigt i både egne sager og vores bygge- og emnesager

Det er vores målsætning, at der er mest mulig åbenhed om den sagsbehandling, der finder sted hos byråd, udvalg og administration. Du kan både søge indsigt i egne sager samt vores bygge- og emnesager gennem digitale løsninger. 

Åben Indsigt

Åben Indsigt et et digitalt opslagsværk. Her kan alle få indsigt i de fleste bilag i vores bygge- og emnesager. Det gælder både aktuelle og afsluttede sager. 

I Åben Indsigt kan du få adgang til mere end 80.000 bygge- og emnesager og mere end 650.000 dokumenter fra vores elektroniske system til håndtering af dokumenter og sager. 

Automatisk overstregning af personoplysninger

Dokumenterne kan have oplysninger som er overstreget af vores system, inden de er blevet offentliggjort. Det kan f.eks. være navn, e-mail eller telefonnummer.

Forsinkelse på offentliggørelse

Du skal være opmærksom på, at der er en forsinkelse på mindst et døgn fra journalisering til publicering. Forsinkelsen er længere, hvis et dokument bliver udtaget af den automatiske sikkerhedskontrol for at undgå at publicere personfølsomme oplysninger.

Søg aktindsigt i din sag

Du kan søge aktindsigt i dine eller dine børns personlige sager og få dine dokumenter sendt direkte til din digitale postkasse inden for syv arbejdsdage. Du kan søge indsigt via en selvbetjeningsløsning inden for følgende områder:

  • Beskæftigelsesområdet
  • Socialområdet
  • Pædagogisk psykologisk rådgivning (PPR)

Hvis du som tredjepart vil søge om aktindsigt i en sag, skal du vedhæfte en fuldmagt fra borgeren, når du anmoder om aktindsigten.

Søg aktindsigt på andre områder

Hvis du ønsker at søge aktindsigt i dine egne eller dit barns sager på andre områder end PPR, beskæftigelse eller socialområdet, skal du sende en anmodning.

Hvis du som tredjepart ønsker aktindsigt i en borgers sag på andre områder end beskæftigelse, PPR eller socialområdet, skal du kontakte Borgerservice.

Borgerservice

Mandag-Tirsdag

08:30 - 15:00

Torsdag

08:30 - 17:00

Fredag

08:30 - 12:00

Lundbergsvej 2 - 8400 Ebeltoft