Digitale kort -GIS

Her er der mulighed for at kigge Syddjurs i kortene.

Digitale kort er et tilbud til alle borgere om at se en række af de oplysninger, Syddjurs Kommune har registreret på kort.  

Du kan for eksempel se luftfoto i meget høj opløsning, matrikelkort, natur- og miljøoplysninger, daginstitutioner og seværdigheder.

I kortene er der mulighed for at søge på adresse, matrikelnummer eller en hel vej. Du kan også tænde og slukke for forskellige kortlag, og se hvilke lokalplaner eller kommuneplanrammer der gælder forskelllige steder, f.eks. på din egen ejendom. Du kan også benytte Hvad gælder for min adresse.

Kortene er vejledende, og du kan derfor ikke bruge dem som dokumentation. Lagene er ikke tegnet med samme nøjagtighed, derfor er det ikke altid sikkert, at kortene passer helt sammen når der zoomes langt ind. Hvis dine arealer ligger nær kanten af et udpeget område, skal du være særlig opmærksom. Er du usikker på kortenes betydning er det en god idé at kontakte kommunen.

 

Kommuneplan

Se og download kommuneplan temaer på interaktivt kort.
Lokalplaner

Find lokalplaner på et kort. Se din matrikel og følg link til BBR og vurderingen. Se også andre temakort og arealrestriktioner, som f.eks. §3 beskyttet natur,  beskyttelseslinjer, vandløb.Borgerservice og institutioner

Se hvor de forskellige service tilbud er i Syddjurs Kommune.


 

Historiske kort

Se historiske kort og luftfotos fra ca. 1789 til i dag.
Opdateret: 25-10-2016 08:47

Kontakt

Feedback