Posthuset

Book Posthuset i Ebeltoft til aktiviteter og arrangementer.

Velkommen til Posthuset

POSTHUSET er et kulturhus, som din forening eller organisation kan booke til møder, arrangementer eller undervisning. På POSTHUSET kan du til dagligt møde Kulturskolen Syddjurs, aftenskolerne FOF og AMOB, foreningen Fotosyndikatet samt surfskolen Blue Spirit , som fast benytter sig af faciliteterne.

POSTHUSET administreres af Kulturhotellet i Rønde, og har du spørgsmål til brug af huset, er du velkommen til at kontakte koordinator Eva Lynggaard på emuly@syddjurs.dk eller på telefonnummer 30515931.

Brug af huset

POSTHUSET er et levende hus, hvor man må tage hensyn til hinanden. Fælles for de forskellige lokaler er, at det er vigtigt, at du efterlader rummet gerne pænere end da du overtog det 😊 For at benytte dig af huset, er det vigtigt at du booker det ønskede lokale. Du kan forvente at det kan tage op til 3 hverdage inden din booking går igennem, så book i god tid. 

Hvordan kommer man ind i huset?

I den blå gård, på husets ’bagside’, til venstre for indgangen, finder du en nøgleboks. Her ligger én nøgle til døren. Det er vigtigt, at du lægger nøglen tilbage i nøgleboksen efter at have låst op. Ellers kan andre ikke komme ind, da døren låser når den smækkes.

Koden til nøgleboksen får du, når du bestiller lokalet.

Lokaler

Kultur og Fritid

Mandag-Tirsdag

10:00 - 15:00

Torsdag

10:00 - 17:00

Fredag

10:00 - 12:00

Lundbergsvej 2 - 8400 Ebeltoft